جلد 18، شماره 7 - ( 6-1398 )                   جلد 18 شماره 7 صفحات 728-721 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ebrahimi H, Mahmoudi R, Ghajarbeygi P, Shasavari S, Mossavi S, Biglari N. Study of Methicillin-Resistant Staphylococcus Aureus in Traditional and Device-Made Ice Cream in Qazvin, 2017-2018: A Short Report . JRUMS 2019; 18 (7) :721-728
URL: http://journal.rums.ac.ir/article-1-4651-fa.html
ابراهیمی حاتم، محمودی رزاق، قجربیگی پیمان، شهسواری سعید، موسوی شقایق، بیگلری نسیم. بررسی فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین در بستنی سنتی و دستگاهی عرضه شده در شهر قزوین در سال 97-1396: یک گزارش کوتاه. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان. 1398; 18 (7) :721-728

URL: http://journal.rums.ac.ir/article-1-4651-fa.html


دانشگاه علوم پزشکی قزوین
چکیده:   (2273 مشاهده)
چکیده
زمینه و هدف: مطالعه حاضر با هدف تعیین فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی­سیلین در بستنی سنتی و دستگاهی عرضه شده در شهر قزوین انجام شد.
مواد و روش­ها: در این مطالعه­ی مقطعی، 100 نمونه بستنی سنتی و دستگاهی عرضه شده در شهر قزوین به صورت نمونه‌گیری تصادفی طی یک­سال و در فصول مختلف جمع‌آوری شدند. با استفاده از روش کشت و سپس با استفاده از تکنیک(polymerase Chain Reaction; PCR)  ، مقاومت باکتری به متی سیلین تأیید شد.
یافته­ها: میزان آلودگی به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فصول مختلف در بستنی سنتی و دستگاهی 5 درصد و بیش­ترین آلودگی، در فصل تابستان بود. 80 درصد (4 مورد) از باکتری­های جدا شده به متی­سیلین مقاومت داشتند.
نتیجه­گیری: آموزش استفاده از بستنی پاستوریزه و تهیه بستنی سنتی و دستگاهی به روش بهداشتی سبب کاهش مسمومیت غذایی می‌شود.
واژه­های کلیدی: استافیلوکوکوس اورئوس، بستنی سنتی، بستنی دستگاهی،  PCR، مقاومت آنتی­بیوتیکی، قزوین
متن کامل [PDF 270 kb]   (762 دریافت) |   |   متن کامل (HTML)  (1438 مشاهده)  
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بهداشت
دریافت: 1397/12/6 | پذیرش: 1398/6/30 | انتشار: 1398/6/28

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Rafsanjan University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb