جلد 22، شماره 2 - ( 2-1402 )                   جلد 22 شماره 2 صفحات 220-211 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: IR.MUBABOL.HRI.REC.1401.017


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Faraji H, Aghalari Z, Jafarian S, Lelahi D, Valipour M. Examining the Status of Compliance with Health Protocols in Preventing the Transmission of the Coronavirus in the Food Stores of Babol in 2022: A Short Report. JRUMS 2023; 22 (2) :211-220
URL: http://journal.rums.ac.ir/article-1-6900-fa.html
فرجی حسین، آقالری زهرا، جعفریان سمیه، للهی داوود، ولی پور مرتضی. بررسی وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پیش‌گیری از انتقال ویروس کرونا در فروشگاه‌های مواد غذایی شهرستان بابل در سال 1401: یک گزارش کوتاه. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان. 1402; 22 (2) :211-220

URL: http://journal.rums.ac.ir/article-1-6900-fa.html


بهداشت محیط، دانشگاه علوم پزشکی بابل
چکیده:   (1097 مشاهده)
چکیده
زمینه و هدف: در فروشگاه­های مواد غذایی، برخی رفتارهای غیربهداشتی می‌توانند عاملی جهت کرونا باشند. بنابراین، پژوهش حاضر با هدف تعیین وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فروشگاه­های مواد غذایی شهرستان بابل انجام شد.
مواد و روش‌ها: مطالعه توصیفی حاضر میان 214 نفر از مشتریان فروشگاه­های مواد غذایی در بابل در سال 1401 انجام شد. اطلاعات با مصاحبه و پرسش‌نامه‌ای روا و پایا جمع‌آوری گردید. آنالیز داده­ها با آزمون آماری مجذور کای انجام شد.
یافته­ها: به ترتیب 2 نفر (9/0 درصد)، 44 نفر (6/20 درصد) و 168 نفر (5/78 درصد) مشتریان اظهار داشتند که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فروشگاه­های مواد غذایی ضعیف، متوسط و خوب بود. 7/40 درصد مشتریان (87 نفر) از اقدامات بهداشتی در فروشگاه کاملاً راضی بودند و 8/31 درصد (68 نفر) گزارش کردند که برای خرید به برند فروشگاه مواد غذایی توجه می­نمایند.
نتیجه­گیری: نتایج نشان داد وضعیت بهداشتی فروشگاه­های مواد غذایی مورد بررسی مطلوب بود. توصیه‌های بهداشتی می‌تواند کمک کننده باشد.
واژه­های کلیدی: ویروس کرونا، پروتکل‌های بهداشتی، فروشگاه مواد غذایی، بابل
متن کامل [PDF 292 kb]   (458 دریافت) |   |   متن کامل (HTML)  (583 مشاهده)  
نوع مطالعه: گزارش كوتاه | موضوع مقاله: بهداشت
دریافت: 1401/12/9 | پذیرش: 1402/1/19 | انتشار: 1402/2/30

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Rafsanjan University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb