Ethics code: IR.MUBABOL.HRI.REC.1401.017
Faraji H, Aghalari Z, Jafarian S, Lelahi D, Valipour M. Examining the Status of Compliance with Health Protocols in Preventing the Transmission of the Coronavirus in the Food Stores of Babol in 2022:
A Short Report. JRUMS 2023; 22 (2) :211-220
URL:
http://journal.rums.ac.ir/article-1-6900-fa.html
فرجی حسین، آقالری زهرا، جعفریان سمیه، للهی داوود، ولی پور مرتضی. بررسی وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در پیشگیری از انتقال ویروس کرونا در فروشگاههای مواد غذایی شهرستان بابل در سال 1401:
یک گزارش کوتاه. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان. 1402; 22 (2) :211-220
URL: http://journal.rums.ac.ir/article-1-6900-fa.html
بهداشت محیط، دانشگاه علوم پزشکی بابل
چکیده: (1097 مشاهده)
چکیده
زمینه و هدف: در فروشگاههای مواد غذایی، برخی رفتارهای غیربهداشتی میتوانند عاملی جهت کرونا باشند. بنابراین، پژوهش حاضر با هدف تعیین وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در فروشگاههای مواد غذایی شهرستان بابل انجام شد.
مواد و روشها: مطالعه توصیفی حاضر میان 214 نفر از مشتریان فروشگاههای مواد غذایی در بابل در سال 1401 انجام شد. اطلاعات با مصاحبه و پرسشنامهای روا و پایا جمعآوری گردید. آنالیز دادهها با آزمون آماری مجذور کای انجام شد.
یافتهها: به ترتیب 2 نفر (9/0 درصد)، 44 نفر (6/20 درصد) و 168 نفر (5/78 درصد) مشتریان اظهار داشتند که رعایت پروتکلهای بهداشتی در فروشگاههای مواد غذایی ضعیف، متوسط و خوب بود. 7/40 درصد مشتریان (87 نفر) از اقدامات بهداشتی در فروشگاه کاملاً راضی بودند و 8/31 درصد (68 نفر) گزارش کردند که برای خرید به برند فروشگاه مواد غذایی توجه مینمایند.
نتیجهگیری: نتایج نشان داد وضعیت بهداشتی فروشگاههای مواد غذایی مورد بررسی مطلوب بود. توصیههای بهداشتی میتواند کمک کننده باشد.
واژههای کلیدی: ویروس کرونا، پروتکلهای بهداشتی، فروشگاه مواد غذایی، بابل
نوع مطالعه:
گزارش كوتاه |
موضوع مقاله:
بهداشت دریافت: 1401/12/9 | پذیرش: 1402/1/19 | انتشار: 1402/2/30