، غلامحسین حسنشاهی
، سیدابوتراب طباطبایینائینی
، علی اسماعیلیندیمی
، رضا وزیرینژاد
، محسن رضائیان
، علی شمسیزاده
، فاطمه اکرمیمهاجری
مقایسه اثرات ضد میکروبی غلظتهای مختلف عصارههای الکلی رزماری (Rosmarinus officinalis)، علف چای (Hypericum Perforatum) و کاجیره (Carthamus Tinctorius) بر مراحل مختلف رشد باکتری اشرشیا کولی O157
ردیابی ژنهای انتروتوکسین A وB باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در نمونههای بالینی بیماران مراجعهکننده به مراکز درمانی شهرستان کرمان و رفسنجان با روش ملکولی
بررسی میزان سرب در آبنبات، شکلات و آدامس عرضه شده در شهر کرمان و مقایسه آن با مقادیر مجاز ارائه شده توسط FDA در سال 1388: گزارش کوتاه